Zorgcoöperatie Nieuws

Nieuws voor de Reekse samenleving

Ken jij iemand die een vrijwilligerspenning verdient?

Mareno Klijnscholstz (16) kreeg vorig jaar een vrijwilligerspenning voor zijn geweldige inzet als vrijwilliger bij het MC en Join Us🏅. Mareno is zelf ooit ook geholpen bij het MC. Hij heeft lang in het buitenland gewoond. Toen hij terugkwam, had hij weinig vrienden, waardoor hij bij het MC terechtkwam. Mareno is bij het MC zo goed geholpen dat hij er niet lang over na hoefde te denken om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het MC in Uden.

Mareno werkt al 2 jaar als vrijwilliger bij het MC. Je ziet Mareno elke week op donderdagavond en eens in de twee weken op woensdagavond. Op de woensdagavond is Mareno werkzaam als vrijwilliger voor Join Us. Dit is een gesloten groep voor jongeren die net iets meer aandacht nodig hebben.

Mareno is heel dankbaar dat hij vorig jaar zijn vrijwilligerspenning in ontvangst mocht nemen. Hij staat nog steeds met veel plezier bij het MC in Uden🤩.

De vrijwilligerspenning wordt jaarlijks toegekend aan een aantal inwoners van Maashorst die zich als vrijwilliger inzetten voor onze samenleving. Het gaat om mensen die zich daarbij op bijzondere wijze onderscheiden, bijvoorbeeld omdat ze al heel lang vrijwilliger zijn of omdat ze iets heel bijzonders hebben gedaan voor een vereniging.

Ken jij iemand die een vrijwilligerspenning verdient? Geef deze persoon dan op via onderstaande link 👇

Vrijwilligerspenning