Zorgcoöperatie Nieuws

Nieuws voor de Reekse samenleving

Jong + Oud = Goud

Sinterklaas 2021

Het was de bedoeling om een leuke sint-quiz te doen met onze ouderen en de kinderen van groep 3, maar door de aangescherpte maatregelen kon dat helaas niet doorgaan. Tijdens de vergadering van onze werkgroep ontstond toen het idee om de ouderen een sint-kleurplaat te laten kleuren, deze te plastificeren en er zo een placemat van te maken voor de kinderen.

Zo gezegd, zo gedaan……

De ouderen hebben enorm hun best gedaan en het resultaat mocht er zijn! Op 30 november hebben we de placemats ingepakt en er uiteraard ook nog wat lekkers bij gedaan. Hopelijk vinden de kinderen van groep 3 het een leuk cadeautje en gebruiken ze de placemat in deze gezellige sinterklaastijd.  Petra Huibers.

Beweegroute Jong en Oud Route

Buiten Bingo op terras Babbelaer.

Werkgroep Jong+Oud=Goud organiseerde 26 juli een buiten bingo op het terras bij de Babbelaer. Er was een grote opkomst en er heerste een gezellige sfeer. Iedereen ging naar huis met een leuke prijs! De zomervakantie kan gaan beginnen, veel plezier allemaal.

Een Bijzonder Pasen

Het wordt weer een bijzonder Pasen dit jaar. Erg jammer maar we moeten nog even volhouden. Om de mensen en het huis een beetje op te vrolijken hebben vandaag vele alleenstaande ouderen uit Reek een mooi presentje mogen ontvangen.

De kinderen van basisschool de Kreek’l hadden een terracotta potje geschilderd waarin een viooltje is gezet met daarbij een kaartje waarop lieve Paasgroetjes werden overgebracht door de werkgroepleden van “Jong+Oud=Goud.” De mensen waren blij verrast en willen iedereen, maar met name de kinderen bedanken en ook Fijne Paasdagen wensen.

Ze zien ernaar uit om elkaar weer te zien, ernaar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten in de Babelaer van Zorgcoöperatie Reek.