Zorgcoöperatie Nieuws

Nieuws voor de Reekse samenleving

Buiten De Babbelaer

Na een lange sluiting van de Babbelaer kunnen we jullie gelukkig laten weten dat we weer gaan starten met de BuitenBabbelaer! We gebruiken weer dezelfde regels als vorig jaar. Deze zijn hieronder te lezen.

We hebben een windscherm en 2 extra parasols kunnen aanschaffen met behulp van subsidie via ’t Wapen en de opbrengst van de Rabo club actie. Vandaag hebben we proefgedraaid met 16 van onze vaste bezoekers. Landerd-TV heeft vanochtend gefilmd, dit wordt uitgezonden vanaf woensdagavond t/m zondagavond met het journaal op Landerd-tv.

Vanaf aanstaande vrijdag 7 mei is ons terras bij goed weer elke maandagochtend en vrijdagochtend, van 10.00-12.00 uur, open voor een bak koffie of thee met iets lekkers en een praatje. Zie de uitnodiging hieronder!


Op de koffie in de “BuitenBabbelaer”

Waar?           Op het terras buiten bij de Babbelaer

Wanneer?    Maandag- en vrijdagochtend van 10-12 uur

(Niet op woensdagmiddag ivm drukte van de markt)

En uiteraard alleen bij droog weer

Voorlopig zijn er binnen nog geen koffieochtenden in afwachting van de ontwikkelingen mbt het coronavirus en het vaccineren.

Wat verwachten wij van u?

* Bij klachten van keelpijn, verkoudheid, koorts, hoesten en/of benauwdheid: blijf thuis!

*  Voor u naar de BuitenBabbelaer komt: was de handen thuis goed met water en zeep gedurende 20 seconden.

*  Bij aankomst op het terras: desinfecteer uw handen met de daar aanwezige desinfectans.

*  Hang uw jas over de rugleuning van de stoel waarop u gaat zitten. Stoel niet verplaatsen! Alle stoelen staan netjes op 1,5 meter afstand van elkaar.

*  Als alle terrasstoelen in gebruik zijn, wacht dan op een bankje in de buurt totdat er weer een stoel beschikbaar is (we serveren daar géén koffie).

*  Toilet binnen in de Babbelaer wordt in principe niet gebruikt.

*  Bij regen is er geen koffieochtend!

*  Houdt u zich svp aan de aanwijzingen van de gastvrouw/heer. Zij zullen de hygiënemaatregelen zorgvuldig in acht nemen.